En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Pla de Transició al Treball proporciona formació en un àmbit professional als joves de 16 a 21 anys sense el graduat d’ESO.

Es fa assessorament i atenció personalitzada en orientació personal i de recursos per a la inserció laboral i educativa, en una professió de manera pràctica i amb un primer contacte amb el món laboral.

La finalitat del Pla de Transició al Treball (PTT) és la de proporcionar als joves la possibilitat d’incorporar-se al sistema educatiu per poder continuar estudis de formació professional.

A Llagostera el PTT s’imparteix a la Casa de les Vídues i fins ara s’han ofert dos cursos d’Auxiliar de manteniment i muntatge d’equips informàtics.

Des de l’Ajuntament de Llagostera destaquen l’èxit d’aquest programa, però ara han apostat per fer un canvi de perfil per tal de que els alumnes tinguin més possibilitats d’inserir-se al món laboral. Així doncs, per al proper curs 2020-2021, s’oferiran 17 places per a cursar el perfil d’Auxiliar de vivers i jardins, amb la reserva d’una plaça per a joves amb necessitats educatives especials.

Per al proper curs, també es comptarà amb la participació del PTT de l’Ajuntament de Cassà de la Selva. Ara els dos ajuntaments uneixen esforços per impulsar aquest curs. Els alumnes faran sessions d’horticultura en uns horts urbans cedits per l’Ajuntament de Cassà i podran fer ús d’una de les aules del CREC quan sigui necessari.

Ara per ara, el Departament d’Educació no ha establert el període de preinscripció en motiu de l’estat d’alarma. Tot i això es pot consultar el díptic i un vídeo informatiu per si s’està interessat en aquesta formació.

Vota el número 1

Pel 2 de desembre

COL·LABORADORS