En directe: Top 25 - REPETICIÓ

 Llagostera Ràdio on-line

Una de les facultats de la UdG. / Foto d'arxiu

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Universitat de Girona organitza la primera Fira Virtual d'Ocupació per connectar estudiants, alumnes i persones que busquen feina amb el mercat laboral.

La fira, impulsada pel servei UdG Ocupació, compta amb més de 70 empreses de les comarques gironines. Tindrà lloc el 13 i 14 de maig al web www.firaocupacioudg.com.

També hi haurà un programa ampli de càpsules, ponències i tallers d'orientació en línia. La vicerectora d'Estudiants i Inserció Laboral, Laura Vall-llosera, remarca que la fira respon a la voluntat de la UdG de continuar "dinamitzant i facilitant l'ocupació" en el marc de la crisi sanitària "a la que ens està abocant la Covid-19 i les seves conseqüències econòmiques i socials".

Durant l’esdeveniment virtual, les empreses oferiran ofertes de feina i disposaran de xats en directe per poder interactuar amb els visitants.

La Fira Virtual d'Ocupació comptarà, a més, amb un programa de càpsules ponències i tallers d'orientació en línia que s'organitzaran a través de 4 grans sales: Sala 1 d'orientació i formació contínua, Sala 2 d'emprenedoria i autoocupació, Sala 3 d'habilitats i competències i Sala 4 d'espai empresa.

Les persones interessades en participar a la primera Fira Virtual d'Ocupació de la Universitat de Girona s'hi poden inscriure fins el mateix dia de l'esdeveniment a través de la pàgina web.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS