En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Aquesta setmana s’ha activat una nova xarxa WIFI a Llagostera i que es pot accedir gratuïtament des de 12 punts, 7 d’exteriors i 5 d’interiors.

Als espais exteriors des d’on es pot accedir son la Plaça del Castell, la Plaça Catalunya, la Plaça August Vidal, el Parc de l’Estació i a l’exterior del Pavelló Municipal, al Camp de Futbol i a la Piscina Municipal.

També s’ha dotat d’internet al Local Social “La Caixa”, a la Sala de Plens, a la Llar d’avis i al Teatre del Casino.

Aquets punts d’accés WIFI tenen una velocitat de connexió d’uns 30MBps. Per poder-hi accedir cal seleccionar el punt d’accés corresponent (WIFI4EU) i validar l’accés al portal web que apareix.

El projecte WIFI4EU està destinat als ciutadans de la Unió Europea i als visitants per posar a la seva disposició WIFI gratuït en espais públics com parcs, places, edificis públics i equipaments municipals.

Llagostera va ser un dels primers 44 municipis catalans seleccionats per la Comissió Europea per a participar en el programa WiFi4EU dotat amb una aportació de 15.000€ per a la instal·lació de diversos punts d'accés gratuït a internet. Aquests 15.000€ van directament de la Unió Europea a l’empresa certificada que s’ha ocupat de la instal·lació.

Ara, un cop s’ha activat aquesta xarxa WIFI gratuïta, des de l’Ajuntament estan estudiant la possibilitat d’ampliar la cobertura d’accés a internet a zones fosques on els operadors de telecomunicacions tradicionals no donen servei i no tenen previst desplegar la infraestructura de fibra òpitica.

Segons ha explicat el regidor de Noves Tecnologies, Eduard Díaz, un d’aquets punts podrien ser els veïnats de pagès i algunes urbanitzacions allunades del nucli urbà de Llagostera.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS