En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

La propietària d'una botiga de moda desinfectant amb vapor una peça de roba. / Foto: Albert Lijarcio (ACN)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La patronal de les petites i mitjanes empreses comercials, PIMEComerç, ha assegurat aquest dimecres que "sí que és possible" fer rebaixes, ofertes i promocions a les botigues.

En un comunicat, i després d'una ordre al BOE que la patronal admet que ha generat "confusió", PIMEComerç diu que el que es restringeixen són les "aglomeracions que puguin produir-se a causa d'accions comercials".

Així, les promocions es poden fer, sempre que els establiments "estiguin en condicions d'adoptar les mesures necessàries per evitar les acumulacions de gent". "Si es preveu que una determinada acció comercial pot comportar una acumulació excessiva de clients dins o fora de l'establiment, ha d'optar-se per no dur-la a terme", diu PIMEComerç.

En aquest sentit, diu que prohibir les rebaixes "requeriria una modificació de la Llei d'Ordenació del Comerç Minorista" que en cap cas s'ha fet.

EL president de PIMEComerç, Àlex Goñi, ha assegurat malgrat tot que la redacció e la norma del BOE "no és clara" i "i ha quedat palès que porta a confusió per part del sector".

En aquest sentit, ha demanat al ministeri de Sanitat que faci públic el criteri interpretatiu adequat per dotar de seguretat jurídica al sector del comerç.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS