En directe: Top 25 - llista èxits

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Menys de 300 pacients ingressats per coronavirus a les comarques gironines per segon dia d'aquesta setmana.

Segons les dades del Departament de Salut, actualment hi ha 297 pacients hospitalitzats

Dilluns, la demarcació se situava per primer cop per sota dels 300 hospitalitzats, una situació que no s'havia produït almenys des del 31 de març, el dia que Salut va començar a informar sobre el nombre de pacients ingressats. Concretament, hi havia 299 hospitalitzats.

El dia amb més ingressos per coronavirus a les comarques gironines des de l'arribada de la pandèmia va ser el 5 d'abril, amb 654.

Segons les dades de Salut, actualment hi ha 21 pacients ingressats en estat greu. És la xifra més baixa des del 21 de març. A la regió sanitària no hi ha hagut cap augment de malalts de gravetat des del dia 29 d'abril, fa catorze dies, quan n'hi havia 59. El màxim de pacients en estat greu a la demarcació durant el pic de la pandèmia va ser el 3 d'abril, amb 108.

Durant dotze dies seguits, a la regió sanitària havien disminuït dia rere dia el nombre de professionals sanitaris contagiats. Aquesta tendència es va trencar ahir dimarts. Segons les dades, hi havia 104 sanitaris diagnosticats de covid-19, cinc més que dilluns quan n'eren 99. En 24 hores, hi ha tornat a haver un descens en el nombre de contagis. Actualment hi ha 83 sanitaris afectats, 21 menys que ahir.

El pic en el nombre de sanitaris contagiats va ser el 9 d'abril, amb 548 professionals afectats.