En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

L'entrada de l'Oficina del servei de recollida de residus de Llagostera. / Foto: Ajuntament de Llagostera

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Aquesta setmana ha tornat a obrir l’Oficina del servei de recollida de residus de Llagostera, tancada a causa de la pandèmia.

El seu horari és l’habitual, els dimarts i dijous de 10h a 13h i els dimecres de 16h a 20h. Tot i l’obertura, es recorda que per accedir-hi s’han de seguir les normes del confinament i les mesures de distanciament i de prevenció.

A aquesta oficina es poden recollir els cubells de recollida porta a porta, els adhesius per tirar els bolquers i les bosses compostables per a la fracció orgànica. També ofereix altres necessitats de la recollida porta a porta de residus de Llagostera.

D’altra banda, des de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Llagostera es recorda que els guants i les mascaretes no es poden reciclar i s’han de llençar a la fracció de resta.

L’Oficina del servei de recollida de residus està situada al c/ Ferrer, 1 de Llagostera.

Per a altres consultes o dubtes, podeu contactar amb l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament a través del telèfon 972 83 17 07 o del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS