En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Segons les dades del Departament de Salut, actualment hi ha 176 malalts hospitalitzats a hospitals de la regió sanitària de Girona, 19 menys que ahir diumenge quan n'eren 195.

Dilluns passat, la demarcació se situava per primer cop per sota dels 300 hospitalitzats, una situació que no s'havia produït en gairebé dos mesos. Concretament, fa una setmana hi havia 299 hospitalitzats.

Dimarts hi va haver un repunt lleu que va tornar a situar la demarcació en els 300 ingressos exactes. Dimecres hi va haver un nou descens en el nombre d'hospitalitzacions i, segons les dades de Salut, fins a aquest dilluns s'ha mantingut la tendència a la baixa. 

El dia amb més ingressos per coronavirus a les comarques gironines des de l'arribada de la pandèmia va ser el 5 d'abril, amb 654.

Segons les dades de Salut, actualment hi ha 18 pacients ingressats en estat greu, els mateixos que hi havia tant dissabte com ahir i suposa la xifra més baixa des del 21 de març.

A la regió sanitària no hi ha hagut cap augment de malalts de gravetat des del dia 29 d'abril, fa disset dies, quan n'hi havia 59. El màxim de pacients en estat greu a la demarcació durant el pic de la pandèmia va ser el 3 d'abril, amb 108.

Durant 12 dies seguits, a la regió sanitària havien disminuït dia rere dia el nombre de professionals sanitaris contagiats. Aquesta tendència es va trencar dimarts. Segons les dades, hi havia 104 sanitaris diagnosticats de covid-19, 5 més que dilluns quan n'eren 99. Dimecres hi va tornar a haver un descens en el nombre de contagis que situava els professionals contagiats en 83.

El nombre de professionals afectats per la pandèmia s'ha reduït dia a dia fins a aquest dissabte que n'hi havia 50. Aquest diumenge, però, es va trencar la dinàmica i es van registrar 2 nous contagis. Segons les dades de Salut, aquest dilluns que la regió sanitària ha entrat en fase 1 hi ha exactament el mateix nombre de sanitaris contagiat que ahir, 52.

El pic en el nombre de sanitaris contagiats va ser el 9 d'abril, amb 548 professionals afectats.

Vota el número 1

Pel 31 de març

COL·LABORADORS