En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Interior de la Biblioteca Julià Cutiller de Llagostera. / Foto d'arxiu

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Un cop s’ha entrat a la fase 1 del pla de desconfinament, es permet l’obertura de diversos equipaments culturals, entre ells les biblioteques.

A Llagostera, la Biblioteca Julià Cutiller s’està preparant per tornar a obrir les portes, tot i que de moment encara no s’ha posat una data.

Ara per ara des de l’equipament han explicat que estan treballant per fer possible la reobertura al públic, amb les condicions tècniques exigides per poder garantir els serveis amb les garanties de seguretat necessàries, tant per usuaris com per el personal que hi treballa.

De moment la bústia per retornar els préstecs continua tancada i tots els préstecs s’han renovat automàticament fins a l’1 de juliol. Un cop el servei quedi restablert, els documents que es retornin es deixaran en quarantena, separats de la resta de la col·lecció un mínim de 14 dies.

Un cop s’obri la biblioteca, i dins la fase 1, només hi haurà servei de préstec amb comanda prèvia, a través del telèfon 972 830 008 o des del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

No es podran realitzar préstecs entre biblioteques, activitats culturals, l’ús dels ordinadors i altres dispositius de la biblioteca, no es podrà tenir accés ni a la col·lecció ni als espais interiors.

Pots consultar el protocol d'obertura de les biblioteques AQUí.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS