En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Ministeri de l’Interior ha fet públiques les indicacions per a l’aplicació de l’ordre ministerial de Sanitat que obliga a utilitzar mascaretes a partir d’aquest dijous als espais públics.

Segons l’ordre que ha difós el Ministeri de l’Interior, durant els primers dies les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat “potenciaran la funció pedagògica”.

A més, com a norma general, quan els agents tinguin coneixement de l’incompliment “requeriran a la persona que el cometi que es posi la mascareta o es retiri a una zona on sigui possible mantenir la distància de seguretat”.

En el cas que l’incompliment tingui llos en un espai tancat d’ús públic o obert al públic, els agents podran demanar a la persona que no porti mascareta que abandoni aquest espai.

Per últim, i en el cas d’aquells que no atenguin el requeriment de l’agent, “es podrà procedir a fer una proposta de sanció per la via de l’article 36.6 de la Llei de Seguretat Ciutadana”.

L’article 36.6 estableix com a “infracció greu” que comporta multa d’entre 601€ a 30.000€ “la desobediència o la resistència a l’autoritat o als seus agents en l’exercici de les seves funcions”.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS