En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

A partir d’aquest dijous 28 de maig, el mercat setmanal de Llagostera canvia provisionalment d’ubicació.

Des de l’Ajuntament de Llagostera han decidit deixar de celebrar-lo al Passeig Pompeu Fabra i traslladar les parades a l’Avinguda de l’Esport.

Fins la setmana passada, i amb motiu de les restriccions de l’estat d’alarma, només es permetia la venda de productes d’alimentació. Ara, amb el canvi d'ubicació es permetrà que puguin oferir els seus productes totes les parades, tant d’alimentació com la resta, amb mesures de seguretat.

L’alcalde de Llagostera, Antoni Navarro, ha explicat que “les dimensions de l’emplaçament actual del mercat, al Passeig Pompeu Fabra, no són suficients per poder-hi encabir totes les parades i per aquest motiu s’ha optat per traslladar-lo a l’Avinguda de l’Esport”.

Tot i el canvi, es sotmetrà a valoració tant dels paradistes com dels veïns i ciutadania per conèixer la seva opinió i si s’escau s’inclouran noves mesures correctores.

Cal recordar que per anar al mercat cal mantenir les distàncies de seguretat de 2 metres i portar mascareta. De fet, cada dijous diversos voluntaris reparteixen mascaretes i gel asèptic al mercat i es donen indicacions i consells de seguretat als usuaris del mercat setmanal.

Vota el número 1

Pel 27 de maig

COL·LABORADORS