En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó. / Foto: Generalitat de Catalunya

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell Executiu ha aprovat una línia d'ajuts de 5 milions d'euros a microempreses i autònoms per al manteniment de l'ocupació que anirà a càrrec del Servei d'Ocupació de Catalunya.

Els destinataris són aquelles empreses petites o treballadors per compte propi que tinguin contractades fins a 10 persones i que hagin mantingut la plantilla durant la crisi de la covid-19, ja sigui per haver fet un ERTO o reduït la jornada dels contractes de treball.

La mesura impulsada pel Govern consisteix en un ajut del 50% del salari mínim interprofessional per a un màxim de tres treballadors durant sis mesos, sempre que es mantingui el 100% de la plantilla anterior a l’estat d’alarma i, com a mínim, durant els 12 mesos següents al reinici de l’activitat.

En total, el Govern preveu que aquesta mesura pugui beneficiar 1.100 microempreses i treballadors per compte propi. La línia d'ajuts forma part del pla de xoc per a l'ocupació durant i després de la crisi sanitària que el Govern ha posat en marxa amb una inversió total de 59,3 milions d'euros.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS