En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Les hospitalitzacions per coronavirus a la Regió Sanitària de Girona mantenen la tendència a la baixa i confirmen el bon ritme del territori dins del pla de desconfinament.

El departament de Salut ha indicat que aquest divendres el nombre d'ingressats ha disminuït en deu persones menys respecte el dia anterior, quedant-se amb 83 hospitalitzacions.

A més, el diumenge 17 de maig hi havia just 195 pacients ingressats en els centres de la regió gironina, una setmana i mitja després la xifra ha disminuït en 100 casos.

En aquell moment es va anar a la baixa fins el dimarts de la setmana passada, on es va registrar un lleuger repunt. Però a partir de dimecres, els ingressos van anar baixant de forma significativa fins que aquest dimarts ja n'hi havia menys de 100, concretament 99. En les últimes hores s'ha mantingut la davallada, superant tota una setmana de baixades en ingressos i aquest divendres encara se'n resten deu més.

Una xifra que s'allunya dels 654 ingressats que es van registrar el 5 d'abril, quan es va produir el pic d'hospitalitzacions a la Regió Sanitària Gironina des de l'inici de la pandèmia.

Pel que fa a pacients en estat greu, també hi ha bones notícies ja que la xifra ha tornat a disminuir. Aquest dimarts es registrava un lleu repunt en persones amb coronavirus en estat greu, arribant a les 14 persones. La xifra va tornar a caure dimecres fins els 10 casos. En les últimes hores, però, la situació ha tornat a anar a la baixa i tan sols en queden 8.

També s'ha reduït el nombre de sanitaris confirmats per coronavirus amb 31 professionals, dos menys que el dia anterior. El pic en el nombre de sanitaris contagiats va ser el 9 d'abril, amb 548 professionals afectats.

Vota el número 1

Pel 5 de març

COL·LABORADORS