En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Les hospitalitzacions per coronavirus a la regió sanitària de Girona s'han reduït per tercer dia consecutiu.

Segons les dades de Salut, actualment hi ha 57 pacients ingressats, 12 menys que ahir dimecres quan n'eren 69.

Durant la setmana passada es va registrar una tendència a la baixa en el nombre de pacients amb coronavirus ingressats als hospitals de la regió sanitària de Girona. El dilluns 25 de maig hi havia 108 pacients hospitalitzats, i la xifra es va anar reduint diàriament fins al divendres 29, quan hi havia 86 persones ingressades per la covid-19.

Salut ja no informa sobre el nombre d'ingressos durant el cap de setmana. Les dades de dilluns reflectien una estabilització en el nombre d'hospitalitzacions, que est mantenien en 86. Dimarts es va registrar un descens, amb dos pacients menys, i ahir dimecres es va consolidar la tendència a la baixa que ha trobat continuïtat aquest dijous.

En els darrers dos dies 27 persones que tenien la covid han abandonat els hospitals gironins.

Aquest 57 ingressats és una xifra que s'allunya molt dels 654 hospitalitzats que es van registrar el 5 d'abril, quan es va produir el pic d'ingressos a la regió sanitària de Girona des de l'inici de la pandèmia.

Pel que fa a pacients en estat greu, la xifra s'havia mantingut estable des del divendres 29 de maig en 8 pacients. Aquest dimecres, segons les mateixes dades, hi va haver un descens, que contrasta amb el petit repunt d'aquest dijous. Actualment hi ha 6 pacients de gravetat afectats per la covid-19, un més que ahir.

En relació als professionals contagiats tornen a caure als 28 de dimarts, després del petit repunt d'ahir.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS