En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Les ajudes que destina l’Ajuntament de Llagostera s’han distribuït en 3 línies d’actuació amb 15.000€ cada una, fins a un total de 45.000€.

La primera va destinada a cobrir part del cost dels Casals d’estiu i activitats esportives i de lleure, organitzats tant per l’Ajuntament com per les entitats locals durant els mesos de les vacances d’estiu.

La segona línia de subvencions és per activitats esportives, culturals o educatives, fora del marc i l’horari escolar i organitzades pel consistori i per entitats locals, durant el curs escolar.

I la tercera és per a l’adquisició de material escolar i sortides dins l’àmbit del centre educatiu per alumnes empadronats a Llagostera i matriculats a les escoles públiques del municipi i a l’Institut.

Les sol·licituds es podran fer del 10 al 18 de juny, tant telemàticament com presencialment, al Servei d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament o bé al correu electrònic de Serveis Socials al Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

La regidora de Drets Socials, Anna Viñas, explica que "amb aquesta línia de subvencions des de l’Ajuntament no volem que cap família quedi exclosa de poder participar en qualsevol Casal aquest estiu, sigui organitzat des del consistori o bé des de qualsevol altra entitat que ofereixi activitats de lleure".

La informació i les bases de les subvencions per a casals i activitats de lleure es poden consultar al web de l’Ajuntament de Llagostera.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS