En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La regió sanitària de Girona es manté per sota dels 50 ingressos per covid-19 per segon dia consecutiu.

Aquest dimarts, però, s'ha registrat un repunt lleu d'hospitalitzacions per primer cop en les darreres dues setmanes. 

Segons les dades del Departament de Salut, aquest dimarts hi ha 47 pacients hospitalitzats, 2 més que ahir quan n'eren 45.

La setmana passada, la xifra d'ingressats per la covid-19 es va reduir diàriament. El dilluns 25 de maig hi havia 108 pacients hospitalitzats, i la xifra es va anar reduint diàriament fins al divendres 29, quan hi havia 86 persones ingressades per la covid-19.

Aquesta darrera setmana, la tendència a la baixa es va mantenir. El dilluns 1 de juny hi havia 86 pacients ingressats i la setmana es va tancar divendres amb 52. Després del cap de setmana quan Salut ja no dona les dades, ahir hi va haver un nou descens en el nombre d'hospitalitzats afectats per la pandèmia.

La xifra ingressats d'aquest dimarts s'allunya molt dels 654 hospitalitzats que es van registrar el 5 d'abril, quan es va produir el pic d'ingressos a la regió sanitària gironina des de l'inici de la pandèmia.

Pel que fa a pacients en estat greu, la xifra s'havia mantingut estable des del divendres 29 de maig en vuit pacients. Dimecres passat, segons les mateixes dades, hi va haver un descens fins a cinc però l'endemà va repuntar a sis malalts de gravetat. La mateixa xifra que divendres i la que s'ha mantingut tant ahir com avui.

En relació als professionals contagiats són 25 els afectats, 3 menys que dilluns.

Vota el número 1

Pel 20 de maig

COL·LABORADORS