En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El pati de butaques del Teatre Casino Llagosterenc. / Foto: Enric Sánchez (LLR)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El decret de nova normalitat publicat aquest dimecres al BOE estableix que caldrà assegurar les mesures necessàries per garantir una distància interpersonal als equipaments culturals, i control per evitar aglomeracions.

Afegeix, però, "que quan no sigui possible mantenir aquesta distància de seguretat d'1,5 metres, s'observaran les mesures d'higiene adequades per prevenir els riscos de contagi".

El decret constata que les administracions competents fixaran les normes d'aforament, desinfecció, prevenció i condicionament d'espais com museus, biblioteques, arxius, monuments, espectacles públics i altres activitats recreatives.

Per a la tercera i última fase del pla de desescalada, el govern espanyol va fixar un aforament de la meitat per a les activitats que en la fase anterior ja tenien un terç del públic. Per a les sales d'art i musicals la limitació es va establir en 1/3.

Per als espectacles culturals a l'aire lliure, el nombre màxim de persones és de 800, sempre que es mantingui la distància de seguretat. En lloc tancats, en canvi, es limita a un terç de l'aforament o a un màxim de 80 persones.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS