Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La regió sanitària de Girona s'ha mantingut des de dilluns per sota dels 50 ingressos per covid-19.

Dimarts es va registrar un repunt lleu d'hospitalitzacions per primer cop en les darreres dues setmanes, passant de 45 hospitalitzats a 47, dos més.

Dimecres la tendència va tornar a ser a la baixa, amb 42 pacients afectats per la pandèmia ingressats i ahir hi va haver un nou descens que va situar la demarcació amb 41 malalts hospitalitzats.

Segons les dades de Salut, aquest divendres hi ha hagut un nou increment i hi ha 43 malalts hospitalitzats, dos més que ahir.

Fa dues setmanes la xifra d'ingressats per la covid-19 es va reduir diàriament. El dilluns 25 de maig hi havia 108 pacients hospitalitzats, i la xifra es va anar reduint cada dia fins al divendres 29, quan hi havia 86 persones ingressades per la covid-19.

La setmana passada, la tendència a la baixa es va mantenir. El dilluns 1 de juny hi havia 86 pacients ingressats i la setmana es va tancar divendres amb 52. Després del cap de setmana quan Salut ja no dona les dades, aquest dilluns hi va haver un nou descens en el nombre d'hospitalitzats afectats per la pandèmia.

Dilluns hi havia 45 ingressats per la pandèmia als hospitals. La xifra actual de 43 ingressats s'allunya molt dels 654 hospitalitzats que es van registrar el 5 d'abril, quan es va produir el pic d'ingressos a la regió sanitària de Girona des de l'inici de la pandèmia.

Pel que fa a pacients en estat greu, la xifra s'havia mantingut estable des del divendres 29 de maig en vuit pacients. Dimecres passat, segons les mateixes dades, hi va haver un descens fins a cinc però l'endemà va repuntar a sis malalts de gravetat. La mateixa xifra que divendres i la que es va mantenir fins a dimarts.

Aquest dimecres es va registrar un descens i hi havia cinc malalt en estat greu, un menys que dimarts. Avui, es manté la xifra de cinc pacients de gravetat.

En relació als professionals contagiats són 24, un menys que ahir i quatre menys que a l'inici de la setmana, quan n'hi havia 28.