Llagostera Ràdio on-line

La piscina municipal de Llagostera. / Foto d'arxiu

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Aquest estiu l’Ajuntament de Llagostera no obrirà la piscina de la Canyera, a causa de les deficiències que no garanteixen la seguretat dels usuaris.

Des del consistori han informat que es necessiten uns 117.000 euros per poder arranjar les instal·lacions i que en aquets moments és impossible invertir-los.

Entre les actuacions que s’haurien de fer hi ha l’adaptació del terra per tal de fer-lo antilliscant, solucionar una fuga i arreglar la piscina petita per fer-la independent de la gran, arranjar els vestidors, o disposar d’una sala de primers auxilis, tal com demana el Dipsalut.

L’Alcalde de Llagostera, Antoni Navarro, va detallar divendres al vespre al programa "especial coronavirus" d'aquesta emissora Llagostera Ràdio, que “en condicions normals s’hagués reformat la piscina de la Canyera, però ara es preferible aportar els diners a ajudar a pal·liar els efectes de la pandèmia, tant a comerços com a persones".

A més, ha explicat que "enguany la piscina serà molt deficitària per totes les mesures que s’han de prendre.”

Però el consistori si que obrirà la piscina municipal ubicada a la zona esportiva de Llagostera, però ho haurà de fer amb unes mesures molt estrictes pel fa a l’aforament, horaris de bany i de desinfecció.

La piscina obrirà a partir del dijous 2 de juliol i tancarà el 30 d'agost. L'horari serà de 10h a 20h.

L’aforament serà de 15 persones i que només podran utilitzar la piscina durant un màxim de dues hores i el preu de l’entrada serà molt reduït, en concret de 2€ per als empadronats a Llagostera i de 4€ per aquelles persones no empadronades.

Passat aquest temps, tothom haurà de marxar de les instal·lacions. Després s’haurà de desinfectar i passada una mitja hora es tornarà a obrir per tal que hi puguin accedir de nou més usuaris.

Per poder fer us de la piscina municipal caldrà demanar cita prèvia, tant el dia abans o el amteix dia si l'aforament ho permet. Es podrà demanar al telèfon 972 83 07 10 de 9.45h a 19.45h.

Vota el número 1

Pel 24 de maig

COL·LABORADORS