En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

L'Aniol Vinyoles i l'Àngela Amat, el nou hereu i pubilla de Llagostera 2020. / Foto: Ajuntament de Llagostera

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Llagostera ja te dos nous hereu i pubilla, es tracta de l’Aniol Vinyoles i l’Àngela Amat, els dos únics candidats d’enguany.

Enguany es va enviar una carta als llagosterencs nascuts l’any 2002 per presentar les seves candidatures, i el termini va finalitzar el passat diumenge 14 de juny.

Com que només hi havia un candidat per hereu i una candidata per pubilla, l’elecció s’ha fet automàticament sense haver d’activar les votacions populars.

La presentació de l’hereu i la pubilla 2020 es realitzava dins dels actes de la Festa Major, però aquest 2020 es farà el proper dimarts 23 de juny i dins els actes de la Nit de Sant Joan, si la situació sanitària ho permet.

Així doncs, l’Aniol Vinyoles i l’Àngela Amat prendran el relleu a en Llorenç Amat i a l’Abril Domínguez, els hereu i pubilla del passat 2019.

L’acte de presentació serà a l’aparcament del Passeig Romeu, on hi ha prevista l’encesa de la foguera de Sant Joan, a les 20.30h. Seguidament es farà un sopar popular al Parc de l’Estació a càrrec de Els Castellers de les Gavarres.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS