En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Per tal d’incentivar el consum de proximitat i ajudar al comerç local, la Diputació de Girona ha creat una plataforma en línia on petits productors i comerciants poden oferir els seus productes.

Llagostera és un dels pobles gironins que han format part de la prova pilot per posar en marxa aquesta plataforma durant les darreres setmanes, juntament amb Vidreres, Hostalric i Figueres.

En concret, la plataforma ofereix a comerciants i petits productors poder vendre els seus productes a internet i alhora es vol promoure la presència digital dels establiments locals per poder arribar als consumidors i incrementar la seva visibilitat i possibilitats de negoci.

Els clients poden fer les compres als comerços del municipi des de casa, amb més facilitats tant pel que fa a l’horari de recollida del producte com d’entrega al domicili.

La Diputació de Girona és qui es fa càrrec del manteniment de la infraestructura informàtica i de comunicació necessària, com també de la centralització d’una base de dades a través del Servei de Promoció i Desenvolupament Econòmic Local. Son els ajuntament qui tenen el control d’altes i baixes dels establiments i dels continguts que es publiquin.

La plataforma no ofereix directament el servei de pagament, però cada comerç pot especificar com a servei propi el pagament telemàtic.

Es tracta d'una de les accions impulsades per tal de dinamitzar el teixit econòmic local i afrontar els efectes de la COVID-19.

Pots accedir-hi AQUí. Per donar-se d'alta a aquest servei pots accedir-hi AQUí.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS