En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

La Piscina Municipal de Llagostera. / Foto d'arxiu

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Demà dijous 2 de juliol obrirà les portes la Piscina Municipal de Llagostera. Aquest estiu només ho farà l'equipament de la zona esportiva ja que la de La Canyera romandrà tancada.

En un principi des de l’Ajuntament de Llagostera es va informar que l’aforament seria molt reduït i només podrien fer ús de les instal·lacions dues hores al dia i amb cita prèvia.

Ara però, el Departament de Salut ha canviat els criteris per a les obertures de les piscines.

La regidora d’Esports de Llagostera, Glòria Malagón, va explicar ahir a la nit al programa d’aquesta emissora, l’Equip de govern respon, que ja no hauran d’aplicar unes mesures tant estrictes per a la obertura de la piscina de la zona esportiva.

En concret el canvi més notori és que no hi haurà franges de dues hores, si no que l’equipament estarà obert matí i tarda. En concret de 10h a 14.30h i de 15.30h a 20h. De fet es tancarà una hora al migdia per poder desinfectar la piscina.

Malagón també va explicar que tampoc s’haurà de demanar cita prèvia, ja que l’aforament permès és de 140 persones, en concret 120 persones a la piscina gran i 20 a la petita.

Finalment, la regidora d'Esports també va detallar que amb aquesta nova normativa els casals i campus d'estiu podran fer us de la piscina.

Pel que fa als preus, segons s’ha informat des del consistori seran econòmics i hi haurà la possibilitat de fer-se abonaments. L’entrada només valdrà per la franja de matins o per la franja de tarda.

Per a les persones empadronades a Llagostera serà de 3€ els dies laborables i 4€ els dies festius i per als que no estiguin empadronats al municipi, l’entrada tindrà un cost de 5€ els dies laborables i de 6€ els festius.

Pel què fa als abonaments, fins al 15 de juliol i per a les persones empadronades a Llagostera tindran un cost de 100€ els familiars i 40€ els individuals. A partir d’aquesta data els preus dels abonaments seran de 200€ els familiars i 85€ els individuals.

La Piscina Municipal obrirà del 2 de juliol al 30 d’agost.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS