En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimecres al matí el sospitós de ruixar una mare i la filla amb sosa càustica a Sant Feliu de Guíxols dilluns al migdia.

El detingut té 45 anys, és de nacionalitat marroquina i té domicili en aquesta localitat del Baix Empordà.

La dona va ser ingressada amb cremades molt greus mentre que la menor, de 5 anys, va patir lesions de poca intensitat. L'agressor va fugir i el jutjat d'instrucció 3 de la localitat, amb competència en matèria de violència sobre la dona, va ordenar la detenció de l'home i va acordar una ordre de protecció a les víctimes mentre se segueix el procediment.

L'home, que no té antecedents, ha passat aquest dijous a disposició judicial. La magistrada ha ordenat l'ingrés a presó sense fiança i manté l'ordre de protecció per a les víctimes.

Segons informació facilitada pel TSJC, hi ha un historial de denúncies creuades entre l'agressor, la dona i el marit d'aquesta. Entre elles, una denúncia que el 30 de maig va interposar la dona contra l'atacant per coaccions. El jutjat d'instrucció número 2 va desestimar una ordre de protecció "perquè no es donaven les exigències per adoptar-la".

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS