En directe: Informatiu local i comarcal + Agenda local

 Llagostera Ràdio on-line

El tercer incendi a la planta de reciclatge de l'empresa Auladell a Sarrià de Ter.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Sarrià de Ter estan investigant els tres incendis que hi ha hagut durant el darrer mes i mig a les instal·lacions de l'empresa Auladell.

Dos dels incendis van ser a la planta de reciclatge situada al carrer Josep Flores. El darrer foc va tenir lloc ahir diumenge, el primer va ser el 22 de maig i el segon el 6 de juny.

Ahir, els Bombers van rebre l'avís a les 18.31 hores perquè una columna de fum negre sortia de la planta de reciclatge. Segons els Bombers, l'incendi va afectar piles de paper i brossa del pati exterior. Els Bombers de la Generalitat van donar el foc per controlat prop de les deu de la nit.

Segons informa l'ajuntament de Sarrià de Ter, en un comunicat, des del segon incendi que Mossos i Policia Local estan recopilant informació per poder esbrinar les possibles causes que poden haver provocat aquests incidents.

A més, relacionen els relacionen amb dos incendis de contenidors, que s'han produït els mateixos dies dels fets d'Auladell. "De ben segur que, més d'hora que tard, es podran esclarir tots els dubtes relacionats amb aquests incendis", apunta l'ajuntament.

El Consistori agraeix la feina als cossos de seguretat.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS