En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Els Bombers treballant en un dels incendis declarats al mgidia a Llagostera. / Foto: Bombers de la Generalitat

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Un incendi a l’altura del km 9 de la C-65 i un altre a poca distància, a prop de la costa de l’Alou, han cremat aquest migdia al terme muncipal de Llagostera.

L’avís del primer incendi s’ha rebut passats uns minuts de la una del migdia segons han informat els Bombers de la Generalitat. Ha cremat 6.500 m2 de camp i matolls.

En concret el foc ha afectat una zona a tocar la carretera C-65, al quilòmetre 9, en direcció a Platja d’Aro. En aquest incendi agrícola hi ha treballat dues dotacions terrestres dels Bombers i un helicòpter.

Minuts més tard, cap a dos quarts d’una del migdia, els Bombers han rebut l’avís d’un segon incendi. Aquest s’ha declarat a poca distància del primer, en concret a prop de la costa de l’Alou.

Les flames han cremat un camp de cereals i una petita zona forestal propera. En total el foc ha afectat un total d’1,3 hectàrees. En aquest segon incendi hi ha treballat un total de vuit dotacions terrestres i un helicòpter.

Els Agents Rurals s’encarreguen de la investigació d’aquests dos incendis a Llagostera, tot i que segons apunten s’haurien produït accidentalment.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS