En directe: La dansa catalana

 Llagostera Ràdio on-line

Els membres del grup Manel.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

A unes setmanes de la seva estrena, el certamen Girona Music Festival ha decidit complementar el seu cartell amb dos artistes nous.

Per un costat s'incorpora Manel, que acaba de reprendre les seves actuacions després de mesos de confinament. Presentaran, doncs, la seva gira 'Per la Bona Gent' que porta el mateix títol que el seu cinquè treball.

Per altre costat el festival comptarà amb el concert de Pastora Soler dins de la seva gira 'Sentir'. Una proposta que combina els seus èxits més coneguts amb les cançons del seu dotzè i més recent àlbum.

Dos noms que se sumen als ja anunciats David Bisbal, Miki Núñez, els humoristes Carlos Latre i Toni Moog, el Mag Lari o la banda de cançons infantils El Pot Petit, mentre que d'altres s'eliminen com és el cas d'Hombres G. El grup que anunciat que anul·la la seva gira d'estiu, i per tant tampoc faran la parada gironina que tenien prevista pel 21 d'agost. Des de l'organització del festival ja s'ha anunciat que l'import de les entrades que s'havien adquirit es retornarà automàticament.

Les entrades dels nous concerts es posaran a la venta aquest divendres 10 de juliol a les 12 del migdia. Els preus oscil·laran entre els 10 i els 90 euros.

El Girona Music Festival celebrarà la seva primera edició del 19 al 30 d'agost al parc de les ribes del Ter. Allà oferirà música i espectacles amb un aforament màxim d'unes 800 persones. Algunes de les jornades comptaran amb dos passis diaris.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS