En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Una parada de bolets durant una passada edició de la Fira del Bolet. / Foto d'arxiu

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La situació sanitària actual, ha fet que l’Ajuntament de Llagostera hagi decidit suspendre la Fira del Bolet prevista pel 12 d’octubre.

Des del consistori han explicat que la crisi sanitària i seguint les recomanacions del PROCICAT, és inviable celebrar la fira, la qual cada any rep a milers de visitants, la majoria vinguts de les comarques de Girona, Barcelona i del sud de França.

Així doncs, el proper 12 d’octubre, el nucli antic de Llagostera no acollirà el tradicional mercat on el bolet és el protagonista. Tot i això, el regidor de Promoció Econòmica i Festes, Eduard Díaz, ha detallat que no totes les activitats es suspenen, sinó que es mantindrà el Showcooking, el lliurament dels Premis Bolet, el concurs de caçar bolets i les jornades gastronòmiques de la Cuina del Bolet.

Des de l’Ajuntament s’ha informat que aquesta decisió s’ha pres després de parlar amb tots els agents implicats i valorar diverses opcions.

Enguany la Fira del Bolet havia de coincidir amb la celebració de la Festa Major (s’havia de realitzar al mes de maig). Díaz ha explicat que s’haurà de reduir la seva programació i ha detallat que enguany “no hi haurà concerts de nit ni cap acte on es pugui preveure aglomeracions de gent”. Tot i això es mantindran els actes socioculturals de petit format on es puguin garantir els controls d’aforament i totes les mesures de seguretat.

Pel que fa a la zona de fires, el consistori està pendent de les indicacions i dels protocols per part de les autoritats competents per saber si s’hi podrà instal·lar les atraccions.

El regidor de Promoció Econòmica i Festes ha lamentat haver de prendre aquesta decisió, però ha dit que “cal prioritzar la seguretat, salut i benestar de tots els veïns i veïnes del municipi”.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS