En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

L'escola Puig de les Cadiretes de Llagostera. / Foto d'arxiu

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El departament d'Educació ha informat que a causa de la pandèmia s’ha decidit canviar els horaris als centres educatius d’infantil i primària per al curs 2020-2021.

Un canvi que segons els departament d’Educació rau en la supressió provisional de la sisena hora amb la finalitat de vetllar per la salut d’alumnes, docents i famílies.

Segons detallen, cal tenir en compte que les mesures preventives de la covid-19 recomanen que cadascun dels grups estables d’alumnes estiguin atesos pel mínim nombre possible de mestres.

Des del departament s’explica que “impartir la sisena hora, faria impossible complir aquesta premissa i, per tant, no es garantiria la seguretat de cadascun dels grups estables que hi haurà a les escoles”.

“Amb l’adopció d’aquesta mesura s’estan preservant la salut i l’educació alhora, ja que si es detecta un cas positiu, només caldrà confinar el grup en qüestió i la resta d’alumnes podran continuar amb els seus aprenentatges al centre educatiu”.

D’aquesta manera els horaris a l’escoles Lacustària i Puig de les Cadiretes serà de 9h a 12.30h i de 15h a 16.30h.  A les escoles de Llagostera es mantindrà el mateix nombre de docents.

D’altra banda, les AFA de les dues escoles del municipi, que gestionen el menjador dels centres, es faran càrrec de mitja hora més d’atenció als alumnes per tal de garantir la permanència dels grups estables, amb entrades esglaonades al servei de menjador i respectant la distància social.

Des de l’Ajuntament de Llagostera s’explica que han previst avançar els horaris de les activitats extraescolars per tal de poder facilitar l’organització familiar i fer possible que els infants arribin a casa més aviat després de la seva jornada.

Vota el número 1

Pel 30 de setembre

COL·LABORADORS