En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Fecasarm ha presentat aquest dimecres davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya dos recursos.

Un per reclamar l'aixecament de la limitació horària de la restauració i  l'altre per la reobertura de l'oci nocturn.

Al·lega que els contagis han augmentat precisament perquè no hi ha aquesta oferta, ja que això provoca reunions en espais sense control. Les xifres eren més favorables quan els locals funcionaven, insisteix la patronal, que creu que ha quedat acreditat que el sector no és la causa dels rebrots.

A més, subratlla que e problema ja ha deixat de ser d'interès particular d'un sector econòmic i ha passat a ser d'interès general de tota la població.

La patronal insisteix que 150.000 famílies catalanes viuen dels sectors de l'hostaleria i l'oci nocturn, i si la situació es perpetua acabarà amb "drames familiars, desnonaments, més delinqüència, més malalties mentals i fins i tot, segons la OMS, en suïcidis".

Especialment crítica és la Fecasarm amb les festes il·legals que s'organitzen mentre l'oci nocturn està tancat. "No podem permetre que mentre els nostres locals no poden operar altres ho aprofitin per fer negoci, provocant contagis i allargant la nostra injusta agonia", ha indicat Joaquim Boadas, secretari general de la patronal.

Vota el número 1

Pel 29 de setembre

COL·LABORADORS