En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Un dels detinguts en l'operatiu contra la trama de tràfic de drogues de Santa Coloma de Farners arribant als jutjats. / Foto: Marina López (ACN)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El jutjat d'instrucció 1 de Santa Coloma de Farners ha decretat presó sense fiança per als tres Mossos d'Esquadra detinguts dijous al matí per la seva suposada vinculació amb una trama de tràfic de drogues.

Els policies, un caporal i dos agents, s'han acollit al dret a no declarar i només han respost a preguntes de les defenses relacionades amb l'arrelament.

El quart arrestat també ha ingressat a presó i la detenció de la dona va quedar sense efecte dijous mateix.

Als mossos, la fiscalia sosté que hi ha indicis que podrien haver comès delictes d'organització criminal, contra la salut pública, omissió del deure de perseguir delictes, revelació de secrets, falsedat documental i malversació de diners públics.

L'operatiu de la Divisió d'Afers Interns dels Mossos desplegat dijous a Santa Coloma de Farners es va saldar amb cinc detinguts, els tres mossos, un home i una dona. Als agents els van arrestat com a suposats autors de delictes de revelació de secrets, organització criminal, contra la salut pública i denegació i omissió el deure de perseguir delictes.

Segons fonts properes a la investigació, els agents, en coordinació amb traficants, robaven droga intervinguda que estava en dipòsit, falsejaven la seva destrucció en atestats i la venien a tercers.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS