En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Algunes de les plantes de marihuana que els Mossos van trobar a Torrent. / Foto: Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes de 30 i 41 anys i una jove menor d'edat per cultivar 895 plantes de marihuana en una masia a Torrent, al Baix Empordà.

A finals de juliols, els agents dels Mossos d'Esquadra van descobrir que en una masia situada al sud del municipi que tenia una plantació.

Aquest passat dimarts 8 de setembre finalment van fer una entrada al domicili situat al carrer de Clot de Soler. Durant l'escorcoll es van intervenir les 895 plantes i també es va detenir les tres persones que llogaven la masia i cuidaven la plantació.

La masia estava distribuïda en dotze habitacions diferents on hi van trobar cabdells de marihuana, una pistola d'aire comprimit i munició i una balança de precisió.

També es van intervenir 63 transformadors i 63 focus, 7 aparells d’aire condicionat, 11 ventiladors i extractors, diverses ampolles de fertilitzant i grans restes de fulles seques de marihuana.

Els dos homes i la jove van quedar detinguts per un delicte contra la salut pública i també per un delicte de frau de fluid elèctric. Els Mossos van demanar un informe a la companyia elèctrica i van comprovar que punxaven la llum, ja que hi havia un consum excessivament elevat d'electricitat. De tota manera, la investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Els detinguts, a qui no els consten antecedents, van passar ahir a disposició del jutjat de guàrdia de La Bisbal d’Empordà, qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs. Respecte a la menor d’edat aquesta serà citada per declarar davant la Fiscalia de Menors de Girona.

Vota el número 1

Pel 21 de juny

COL·LABORADORS