En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Sindicat d'Estudiant ha fet una crida a la vaga contra les mesures "totalment errònies" que han pres les administracions per garantir la seguretat als centres i l'educació presencial.

Així ho ha explicat el portaveu del sindicat a Catalunya, Gabriel Franco, que ha recordat que la vaga convocada a escala estatal comença aquest dimecres i finalitza divendres.

Franco ha apuntat que no s'han garantit ràtios baixes de 15 alumnes, ni s'ha fet una contractació "massiva" de 44.000 nous professionals a Catalunya, com tampoc s'han habilitat o construït nous espais. Franco ha preguntat a la ministra, Isabel Celáa, i al conseller d'Educació, Josep Bargalló, si escoltaran la comunitat educativa.

Franco ha considerat "incomprensible" que un govern format per PSOE i Podem "es reuneixi més amb gent de l'IBEX" que amb la comunitat educativa i li ha retret així la manca de diàleg i d'escolta al que ha assegurat és un "clam de tota la comunitat educativa".

Des del Sindicat d'Estudiants esperen un seguiment positiu de la vaga en un inici de curs "complicat i delicat".

Aquesta tindrà la seva visualització aquest dijous amb concentracions arreu de l'Estat. A Barcelona se'n farà una de "simbòlica" seguint les mesures de seguretat en l'actual situació de pandèmia al migdia a la plaça Universitat i el mateix es farà a Tarragona i Girona.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS