En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Un any més l’Ajuntament de Llagostera ha obert les votacions per escollir el Premi Ou de Reig.

Els nominats d'aquest any son un total de 6 col·lectius, en concret:

La Unió de Botiguers, per la seva contribució a mantenir i potenciar el comerç local, de qualitat i de proximitat.

El grup de voluntaris que s’ha posat a disposició de l’Ajuntament per ajudar a persones i col·lectius vulnerables, fent tasques de tot tipus, confeccionant mascaretes i pantalles de protecció amb impressores 3D al llarg del confinament.

El personal de la Residència Josep Baulida també estan nominats per la seva professionalitat i dedicació a la cura dels residents durant tot l’any, i en especial durant els mesos de confinament.

Els organitzadors del Festival Espurnes també opten a aquest premi per haver sabut adaptar-se a les circumstàncies fent un festival diferent però segur.

Càritas també està nominat per la seva tasca diària i constant d’ajuda a les famílies més necessitades del municipi.

Per últim, també hi trobem a l’Associació Astronòmica de Girona, per la seva tasca de divulgació científica realitzada des del centre d’observació astronòmic de Can Roig i des del Mas Roig II.

Com sempre, els candidats son proposats per les entitats del municipi i ara, un cop publicats els candidats, toca realitzar les votacions. Es pot votar telemàticament des del web de l’Ajuntament de Llagostera fins al 9 d’octubre a les 18h. Hi poden participar totes aquelles persones empadronades a Llagostera majors de 12 anys.

El guanyador es farà públic en un acte al Teatre del Casino Llagosterenc el proper 11 d’octubre al vespre, juntament amb l’entrega del Cistell de Plata de la Unió de Botiguers. Serà després del tradicional Showcooking. Uns actes que sempre s’han realitzat dins la programació de la Fira del Bolet (12 d’octubre), però que enguany la pandèmia ha obligat a suspendre.

El premi Ou de Reig s’atorga a una persona o entitat que hagi realitzat quelcom destacat per Llagostera.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS