En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Dues voluntàries de la Creu Roja en la campanya de conscienciació de joves. / Foto: Marc Dibba (Creu Roja)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Un equip de 64 persones han exercit d'informadors i han detectar que un 75,94% dels joves estaven oberts a rebre informació i prevenir l'expansió del virus.

Els informadors de la Creu Roja han repartit 14.786 mascaretes a la demarcació i han explicat els riscos de contagi en l'oci nocturn a més de 13.500 persones, mentre que a tot Catalunya s'ha informat a 114.000 joves i s'han repartit 70.282 mascaretes.

En el cas gironí la campanya s'ha desenvolupat del 15 d'agost al 15 de setembre a Blanes, Lloret de Mar, Sant Feliu de Guíxols, Platja d'Aro, Palamós, Girona, Figueres, Roses i Castelló d'Empúries.

Els joves que han participat en la campanya de la Creu Roja tenen entre 16 i 23 anys i els gironins han estat els que més receptius s'han mostrat a la conscienciació dels informadors. Tot i així, només un 44% d'ells portaven la mascareta ben posada.

En la campanya, els voluntaris de la Creu Roja informaven al públic adolescent i juvenil sobre els riscos que podia comportar l'oci nocturn en el contagi de la covid-19. Per això anaven amb un metre per controlar si es garantia el metre i mig de distància de seguretat o es repartien mascaretes si algú no en portava.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS