En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d'Esquadra en col·laboració amb la Policia de Cassà, van detenir dimarts a 5 homes, un d'ells menor, que transportaven 27,9 kg de marihuana amagada en bosses d'escombraries en una furgoneta. 

Els fets van passat el 27 de setembre quan agents de la Policia Local de Cassà van veure un home carregat amb plantes de marihuana que es dirigia en una furgoneta estacionada.

En veure la dotació policial, el conductor i els tres ocupants del vehicle van fugir a gran velocitat.

L'home que duia la droga també va intentar escapar però els agents el van aconseguir detenir com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i un de desobediència greu a agents de l'autoritat.

El detingut duia 7,4 quilos de plantes al damunt i es dirigia a introduir-les a la furgoneta.

Un cop rebuda l'alerta, els Mossos van iniciar un dispositiu de recerca del vehicle escàpol i el van interceptar a la carretera de Sant Feliu, davant del cementiri nou de Girona.

A l'interior hi van trobar tres bosses d'escombraries industrials amb 20,5 kg bruts de plantes de marihuana. Segons les estimacions de l'Oficina Central Nacional d'Estupefaents del Ministeri de l'Interior, la droga estaria valorada en 50.275 euros.

Els quatre detinguts, la majoria amb antecedents, van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial. L'altre implicat menor d'edat serà citat properament per declarar davant de la Fiscalia de Menors de Girona.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS