En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Segons informa la Policia Nacional, l'estafador liderava una organització criminal que va aconseguir estafar més de 671.000€ amb la compravenda de cotxes d'alta gamma.

Es calcula que l'entramat, que operava a França, va arribar a vendre més de 200 cotxes, amb un valor estimat d'uns 6 milions d'euros.

Aquest fugitiu feia mesos que havia marxat de França i per evitar que el descobrissin, canviava de domicili constantment. Sobretot, es movia arreu de les comarques gironines.

Els investigadors de la Policia Nacional, en col·laboració amb la francesa, van aconseguir localitzar-lo a Platja d'Aro. Aquí, l'estafador, s'amagava a casa de la seva parella.

Els agents van muntar un dispositiu de vigilància juntament amb la Policia Local i finalment van aconseguir arrestar-lo pels voltants d'aquest habitatge. Quan el van identificar, l'estafador va intentar amagar-se la seva documentació personal, perquè era conscient que, quan posessin el seu nom a la base de dades policial, hi apareixeria com a fugitiu internacional.

A més, un cop se'l va traslladar a comissaria, l'home va intentar autolesionar-se. Com que sabia que, un cop el traslladin a França, li esperen entre 3 i 10 anys de presó, l'estafador va intentar clavar-se un bolígraf en el moment de signar diversos documents que feien referència a la seva extradició. Però no va aconseguir el seu objectiu, perquè els policies que eren amb ell ho van impedir.

La Policia Nacional va traslladar el fugitiu fins a l'Audiència Nacional. Arran del risc elevat que tornés a fer-se fonedís, l'Audiència Nacional ha ordenat que ingressi a presó en espera que se l'acabi extradint a França, on se'l jutjarà per la macroestafa.

Vota el número 1

Pel 9 de desembre

COL·LABORADORS