En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Un total de 9 restaurants llagosterencs participen aquest 2020 a la campanya gastronòmica de La Cuina del Bolet.

Un any més el bolet serà protagonista del menú que ha preparat cada restaurant.

Crema de bolets, tàrtar de gamba amb rovell de garoines i siureny, canelons de bolets amb formatge de cabra, cua de bou estofada amb ceps secs i trompetes, cassoleta de bolets en escabetx... son alguns dels plats que es podran degustar.

Aquest 2020 hi participen els restaurants Ca la Maria, la Vegavana, Can Cassoles, Mas Roure, Cal Degollat, Can Bufí, Els Tinars, Ca l’Artau i El Carril. Els preus dels menús oscil·len entre els 25 i 70€.

La campanya gastronòmica iniciarà aquest divendres 9 d’octubre i s’allargarà fins al 8 de novembre.

Per donar el tret de sortida, el proper diumenge 11 d’octubre es realitzarà al Teatre del Casino Llagosterenc el ja tradicional Showcooking (19h). Una demostració de cuina a càrrec dels cuiners Martí Rosàs del restaurant Ca la Maria i Quim Casellas del restaurant Casamar de Llafranc. També hi haurà una actuació de música i dansa a càrrec de Pedro Burruezo i Bohemia Camerata.

Un cop finalitzi el Showcooking hi haurà l’entrega dels Premis Bolet, el Cistell de Plata de la Unió de Botiguers i el Premi 2020 de Llagostera en flor.

Per poder assistir a aquest acte cal reservar una entrada ja que l’aforament al teatre actualment està limitat. Es pot fer per telèfon, al 972 83 23 22 o bé per correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (fins aquest divendres 9 d’octubre) o bé es pot recollir el tiquet a Llibreria Sureda.

Enguany aquest acte es podrà seguir també en directe des del canal de Youtube de l’Ajuntament de Llagostera.

La Cuina del Bolet està organitzada conjuntament des de l’Àrea de Promoció econòmica de l’Ajuntament de Llagostera i l’Associació de Restaurants de Llagostera.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS