En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Continua l’augment de positius de covid-19 detectats a Llagostera en els últims set dies.

Segons dades del departament de Salut, la xifra ja puja a 42 positius de coronavirus. Pel que fa als últims 14 dies, el nombre puja fins als 57.

L’índex de rebrot segueix essent molt alt, amb un índex de rebrot de 1467.77 punts, mentre que la incidència acumulada de diagnosticats en els últims 14 dies per cada 100.000 habitants és de 615.17.

A dia d’avui la taxa de reproducció de l’epidèmia (rho7) a Llagostera es troba a 2.39. Cal recordar que l’epidèmia creix a partir d’1.

Pel que fa l’acumulat de casos de coronavirus a Llagostera des de l’inici de la pandèmia és de 168.

D’altra banda, el nombre d’alumnes confinats als centres educatius del municipi, amb dades del departament d’Educació d’avui dilluns 26 d’octubre, el nombre és de 151.
En concret hi ha 5 grups afectats a l’Institut de Llagostera, amb 117 alumnes i 5 docents confinats. De fet en els últims 10 dies s’han detectat 10 alumnes amb coronavirus i 2 docents.

L’altre centre educatiu que te grups confinats és l’Escola Lacustària. Allà hi ha 2 grups afectats amb un total de 34 alumnes que s’han d’estar a casa, com també 3 docents. A aquest centre s’han detectat 4 positius en els darrers 10 dies.

Pel que fa als altres centres educatius (Escola Puig de les Cadiretes i les dues llars d'infants) no tenen cap grup confinat.

Vota el número 1

Pel 7 d'octubre

COL·LABORADORS