En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

La consellera de Cultura, Àngels Ponsa. / Foto: Gerard Vilà (ACN)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La consellera de Cultura, Àngels Ponsa, ha volgut donar "tot el suport" als professionals del sector i posa en valor les ajudes que han pogut tirar endavant i que s'eleven fins els 17,2 milions d'euros.

Uns diners que Ponsa creu i espera que no s'hagin de fer servir al complert, ja que contemplen el tancament de l'activitat durant un mes.

La cap del Departament assenyala que treballen amb l'horitzó dels quinze dies per tal de poder tornar a recuperar el sector. "No tinc una vareta màgica, però sí que confio molt en el que en diuen els experts que asseguren que es pot baixar al llindar del 0,9 la velocitat de reproducció del virus en dues setmanes", ha remarcat.

Ponsa ha reconegut que aquest dijous és un dia "difícil" per la Cultura i reconeix que es tracta d'un àmbit que ja ha estat especialment castigat per la pandèmia en la seva primera onada. "No podem fer res més que estar al costat dels professionals i intentar acompanyar-los", ha recalcat.

La titular de Cultura ha deixat clar que la intenció del Departament és poder recuperar "el màxim possible" i si es pot "no cancel·lar res". Tot i això, Àngels Ponsa reconeix que molt probablement "cauran" algunes activitats. "La nostra voluntat no es suspendre, sinó reprogarmar el que no es pugui un cop passats els propers quinze dies.

En aquest sentit, la consellera ha recordat que tenen un acord amb les entitats municipalistes per tal de "conjurar-nos tots" per tal que no es suspengui definitivament cap activitat. "La idea és que tot es torni a programar tant bon punt s'aixequin les mesures", ha reblat.

Vota el número 1

Pel 7 d'octubre

COL·LABORADORS