En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Llagostera continua amb un índex de risc de rebrot de la pandèmia molt elevat. De fet es troba a 1058.33 punts, segons les dades del Departament de Salut.

La taxa de reproducció (Rt), a dia d’avui (3 novembre) està a 0.99. Cal recordar que l’epidèmia creix a partir d’1.

D’altra banda, el nombre de persones detectades amb covid-19 els darrers 7 dies és de 49 i en l’acumulat dels darrers 14 dies la xifra augmenta fins als 91 positius.

Al conjunt de Catalunya, el risc de rebrot baixa 50 punts en les últimes 24 hores i se situa en els 785, segons l'última actualització del Departament de Salut. La velocitat de propagació, l'Rt, disminueix una dècima fins a l'1,02, mentre que la incidència a 14 dies segueix pujant i se situa ara en 803,95.

Pel que fa a l’afectació als centres educatius de Llagostera, tres centres continuen amb grups confinats i fa que s’hagin d’estar a casa un total de 109 alumnes i 5 docents, segons les dades del Departament d'Educació.

A l’Institut actualment hi ha 2 grups confinats, amb 54 alumnes i 5 docents. Pel que fa als positius en els darrers 10 dies n’hi ha hagut 1.

A l’Escola Lacustària hi ha 1 grup afectat i 19 alumnes confinats i 1 docent. En els darrers 10 dies s’hi ha detectat 3 positius per covid-19.

El tercer centre llagosterenc que te grups confinats és l’escola Puig de les Cadiretes. Aquí hi ha 2 grups afectats amb 36 alumnes i 1 docent confinat. Pel que fa als positius detectats els darrers 10 dies n’hi ha un total de 2.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS