En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La campanya de dinamització del comerç local pretén incrementar el nombre de visitants als establiments i alhora afavorir l’economia circular.

Organitzada des de La Unió de Botiguers i l’Associació de Restaurants de Llagostera, la campanya està dotada amb un pressupost de 1.600€ i que es distribuiran en vals bescanviables tant a restaurants com a botigues de Llagostera.

Els vals seran de 10€ i n’hi haurà 80 de 10€ per als establiments de l’Associació de Restaurants i 80 més per a les botigues de la Unió de Botiguers.

Per cada compra a una botiga associada a la Unió de Botiguers, es rebrà una butlleta amb un número i el dimecres 9 de desembre es farà un sorteig per adjudicar aquets vals bescanviables. Es podran utilitzar fins al 24 de desembre.

La iniciativa compta amb el suport de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Llagostera, que destaca que “Apostar pel comerç local i l’economia circular és beneficiós per a tots els veïns i veïnes de Llagostera, ja que contribueix a la millora del comerç al nostre municipi i, per tant, incrementar la competitivitat de les botigues i empreses i afavoreix la creació d’ocupació”.

També té el suport del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS