En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

La cavalcada de reis de Llagostera d'aquest 2020. / Foto d'arxiu (LLR)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El subdirector general de Programes de Protecció Civil ha dit que es treballa en un format "viable" de les cavalcades de reis en la situació epidemiològica del moment i les restriccions que hi hagi vigents.

En tot cas ha, Sergio Delgado, descartat les cavalcades com s'entenien fins ara i ha afirmat que hauran de ser "estàtiques, molt controlades i molt perimetrades". Ha apuntat que s'assemblaran més "a un tipus de representació".

D'altra banda, ha afirmat que la desescalada de les actuals restriccions pot ser "asimètrica", també per territoris, però que encara és aviat per començar. La passada nit els Mossos han aixecat 212 actes per incompliment de les mesures.

Delgado ha incidit que la importància és reduir la mobilitat i ha fet una crida a buscar espais no molt massificats i fer ús sempre de l'ús de la mascareta i la resta de mesures de seguretat.

Ha afirmat que les mesures "no són màgiques" i que necessiten un temps per donar efectes. En aquest sentit, ha reconegut que hi pot haver un cert cansament però ha afirmat que, ara per ara, no hi ha un altra alternativa per frenar l'avenç dels contagis.

Ha explicat que des de Protecció Civil intenten avançar-se als escenaris com es podrà fer la desescalada i ha reflexionat que un cop aquesta estigui feta el que no es pot fer és repetir les pautes que han portat a la segona onada. "Si ho repetit tot, l'escenari tornarà a ser el que tenim ara", ha manifestat.

Vota el número 1

Pel 7 d'octubre

COL·LABORADORS