En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Un tram del passeig Pompeu Fabra de Llagostera amb els arbres talats. / Foto: Enric Sánchez (LLR)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Aquesta setmana comencen les obres de millora del passeig Pompeu Fabra de Llagostera. Uns treballs que han de permetre pacificar el trànsit de vehicles i millorar la seguretat i l’accessibilitat dels veïns.

La primera actuació que es realitza és la retirada dels arbres del passeig. Segons informa l’Ajuntament de Llagostera es troben en molt mal estat i representen un perill.

Els treballs han començat aquest dilluns al matí a càrrec de la Brigada Municipal.

Des del consistori detallen que la llenya s’ha portat a la zona de Casa Blanca (c/ Ramal) perquè qui la necessiti la pugui agafar per ús propi.

Pel que fa a les obres de millora del passeig Pompeu Fabra consistiran a millorar les voreres. Es retirarà la vorera estreta que hi ha al vial inferior, a tocar de la terra del passeig. Això permetrà que els vehicles no aparquin sobre la vorera tal com passa ara, cosa que fa que es malmeti constantment.

També s’incrementaran els passos de vianants, es canviaran els embornals per uns de més capacitat per recollir l’aigua, s’arreglaran les canonades que actualment provoquen filtracions greus a algun habitatge i es plantaran arbres nous per substituir els que s’han hagut de tallar.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS