En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Un dels magatzems del Banc dels Aliments. / Foto d'arxiu

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Concretament, la 12a edició del Gran Recapte, ha aconseguit recollir un milió d'euros, una sisena part del total que espera recollir en aquesta edició, en la qual necessita fer front a un increment del 40% de la demanda.

El Banc dels Aliments espera que els més de 6.800 voluntaris que aquest divendres s'han sumat a la campanya donin "l'empenta final" a l'edició "més necessària i difícil", ja que s'ha suspès la recollida física d'aliments per minimitzar el risc de contagis.

Enguany s'hi sumen les parades dels mercats, que venen tiquets que permetran a la gent necessitada adquirir productes frescos.

Encara que aquest 2020 no hi hagi recollida física dels aliments, tots els diners recollits seran destinats a comprar queviures, que seran repartits entre els més necessitats a través de la xarxa d'entitats socials que col·laboren amb els bancs dels aliments.

"Encara que el funcionament sigui més complex d'explicar que en altres ocasions, és més necessari que mai", ha remarcat en roda de premsa Roser Brutau, presidenta de la Federació Catalana de Bancs dels Aliments.

Tot i que es podran fer donacions al Gran Recapte fins al 16 de desembre, aquesta iniciativa solidària viurà el seu moment àlgid entre aquest divendres i aquest dissabte.

Es pot col·laborar a les caixes dels supermercats, a través de la pàgina web, fent un Bizum amb el codi 33596 o comprant tiquets de tres euros als mercats municipals i a les botigues de proximitat d'arreu del territori. Destaca que enguany el comerç local representa un terç dels establiments col·laboradors.

Vota el número 1

Pel 22 de gener

COL·LABORADORS