En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Els Mossos d'Esquadra en un control al transport escolar. / Foto d'arxiu

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei Català de Trànsit (SCT) posa en marxa aquest dilluns i fins al proper diumenge una campanya intensiva de controls de transport escolar i de menors, i també de viatgers.

Es farà tant en zona interurbana com en zona urbana.

La campanya es desplega conjuntament amb Mossos d'Esquadra i les policies locals. Els agents vigilaran sobretot les condicions administratives del servei.

Entre d'altres, controlaran si tenen autorització administrativa per a fer el servei, l'ús de sistemes de seguretat passiva com el cinturó o els sistemes de retenció infantil, o el compliment de les parades i itineraris fixats.

Trànsit ha recordat que el cinturó de seguretat també s'ha de portar cordat en autobusos i autocars, tant en vies urbanes com interurbanes.

L'any passat es van fer dues campanyes de control de transport escolar i de menors, i de viatgers i es van posar un total de 161 denúncies.

D'altra banda, Trànsit recupera aquesta setmana la campanya 'Passatgers segurs, a l'autocar també', impulsada el 2018 i que consisteix en la difusió de material audiovisual per donar informació als usuaris de transport escoltar i de viatgers sobre les normes de seguretat per evitar riscos.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS