En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Les actuacions de la Policia Nacional, Inspecció de Treball i la Seguretat Social al llarg d'aquest 2020 han destapat 38 persones que treballaven sense tenir permís en establiments de les comarques gironines.

Les inspeccions s'han fet en una cinquantena d'establiments de la demarcació i s'han identificat 318 persones.

L'objectiu era descobrir casos d'explotació laboral i economia submergida. Les sancions per tenir un treballador sense els papers en regla van dels 10.000€ als 100.000€.

Una les actuacions més destacades d'aquest 2020 es va fer el 14 de juliol en un establiment d'hostaleria de l'Escala. En aquesta empresa es van trobar tres persones que treballaven sense tenir permís. A més, un d'ells va ser denunciat per haver falsificat la seva identitat. Es tractava d'una persona estrangera que durant un any s'havia fet passar per una persona amb nacionalitat espanyola.

Per altra banda, a Olot es va trobar una persona menor d'edat que estava treballant però tampoc tenia autorització per fer-ho. La noia va ser detinguda i lliurada als seus tutors legals.

També van detenir una persona d'Olot per un delicte contra els drets dels treballadors i per estafa. Es tracta d'una persona que havia contractat una noia sense tenir el permís i a més l'obligava a fer més hores del permès ni li pagava el sou corresponent.

Vota el número 1

Pel 2 de juny

COL·LABORADORS