En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

La consellera de Salut, Alba Vergés.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La consellera de Salut, Alba Vergés, avisa que les noves restriccions que ha d'anunciar el Govern en les pròximes hores i a les portes de les celebracions de Nadal podrien ser "impopulars".

Tot i això demana que ningú s'ho prengui com un "càstig".

L'epidèmia, recorda Vergés, "va de mobilitat i d'interacció social i és en base a això que ens haurem d'anar movent".

La consellera també ha insistit que, independentment de les mesures que s'acabin aprovant, cal reduir al màxim les interaccions socials fora de la bombolla de convivència per evitar situacions de "risc", tant si és Nadal com si no.

En aquest sentit, el vicepresident, Pere Aragonés, demana a la ciutadania "més responsabilitat individual i col·lectiva que mai".

De fet, el vicepresident del Govern amb funcions de president, Pere Aragonès, i la consellera de la Presidència i portaveu, Meritxell Budó, anunciaran aquest vespre les noves restriccions per l'augment de casos de covid-19, segons han confirmat fonts de l'executiu.

Aquest cap de setmana, justament, estava previst que el confinament deixés de ser municipal i passés a ser comarcal. Caldrà veure si aquesta decisió es manté i si es prenen mesures sobre la restauració i altres sectors.