En directe: La Formula

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Tot i la situació actual, Ses Majestats els Reis d’Orient visitaran Llagostera el proper dimarts 5 de gener. Ho faran però de manera diferent a la que estem acostumants.

L’Ajuntament de Llagostera ha informat que aquest divendres han rebut un comunicat de Melcior, Gaspar i Baltasar en relació a la seva visita.

Els Reis expliquen que ja fa dies que estan preparant l’arribada, fent comandes, embolicant regals i posant a punt tota la logística que els permeti fer el repartiment casa per casa.

La situació en que ens trobem aconsella a evitar actes que impliquin mobilitat i que puguin congregar multituds, per aquest motiu es recomana fer “cavalcades estàtiques.

És per això que els Reis Mags han decidit establir el seu Campament Reial a l’Edifici Polivalent de Llagostera durant el dimarts 5 de gener, tant al matí com a la tarda.

Els nens i nenes els podran visitar de forma ordenada amb cita prèvia obligatòria, és a dir, serà imprescindible reservar entrada per accedir al recinte. Els horaris de recepció dels Reis Mags seran de 10h a 13h i de 16h a 21h.

Les reserves es podran fer a partir del dilluns 28 de desembre des del web de l'Ajuntament de Llagostera a www.llagostera.cat. A l’hora d’efectuar la reserva caldrà marcar la franja horària desitjada. Les franges horàries seran de 30 minuts. Cada inscripció permetrà fer la reserva per a un màxim de 6 persones i a causa de la situació d’excepcionalitat provocada per la pandèmia, és recomanable limitar al màxim les persones acompanyants. També és important no repetir la visita en diferents franges horàries.

Com que és necessari un control estricte de l’aforament i un registre d’assistents, un cop una franja horària arribi al màxim permès es tancarà.

D'altra banda, les cartes a Ses Majestats els Reis d'Orient es podran enviar a una bústia reial que s'instal·larà al Teatre del Casino Llagosterenc el dilluns 28 de desembre i el dimarts 29 de desembre de 10.30h a 13h.

Vota el número 1

Pel 14 de maig

COL·LABORADORS