En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Departament de Salut recomana "fortament" no endur-se familiars de les residències a casa durant les festes de Nadal si és per poques hores i demana que les sortides siguin d'almenys tres dies.

El protocol de les residències de gent gran per a les festes de Nadal estableix que no queden autoritzades les sortides curtes de menys de tres dies dels residents a casa dels familiars "per l'evolució dels indicadors epidemiològics dels últims dies".

El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ha puntualitzat que aquestes sortides no estan prohibides -"no crec que hi vagin els Mossos a prohibir-les", ha dit-, però ha posat molt d'èmfasi a evitar-les i ha assenyalat que és "més encertat" visitar els familiars al centre.

Argimon ha demanat tenir en compte que aquestes decisions afecten també la resta de residents. "Sortir per unes hores és un perill per a la persona i la resta de residents", ha advertit.

A més, els responsables de Salut han assenyalat en roda de premsa aquest dijous que les residències es troben en un context de "prevacunació" i que és important que no hi hagi casos als centres per administrar el vaccí de la covid-19.

Vota el número 1

Per l'1 de juliol

COL·LABORADORS