En directe: La Formula

 Llagostera Ràdio on-line

Els Reis durant la recepció a la Plaça Catalunya de Llagostera el passat 5 de gener. / Foto: Enric Sánchez (LLR)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La visita dels Reis Mags d’Orient a Llagostera serà diferent al que estem acostumats, és a dir, no hi haurà la tradicional cavalcada pels carrers del municipi.

Així ho va informar l’Ajuntament de Llagostera fa gairebé dues setmanes, ja que la situació actual no permet realitzar actes on es puguin congregar multituds.

Els Reis establiran un campament reial a l’edifici Polivalent durant tot el dia, el dimarts 5 de gener.

Per poder visitar-los cal demanar cita prèvia obligatòria i les inscripcions ja s’han obert aquest dilluns 28 de desembre. La inscripció s’ha de fer des del web de l’Ajuntament.

A l’hora d’efectuar la reserva cal marcar escollir la franja horària desitjada. que son de 30 minuts. Cada inscripció permet fer la reserva per a un màxim de 6 persones i a causa de la situació d’excepcionalitat provocada per la pandèmia, és recomanable limitar al màxim les persones acompanyants. També és important no repetir la visita en diferents franges horàries per tal de que tothom tingui possibilitat de veure els Reis.

Els horaris de recepció seran de 10h a 13h i de 16h a 21h.

Com que és necessari un control estricte de l’aforament i un registre d’assistents, un cop una franja horària arribi al màxim permès es tancarà.

 

Vota el número 1

Pel 14 de maig

COL·LABORADORS