En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Les exportacions càrnies de les empreses gironines han portat a la Unitat de Certificació d'Exportacions en Sanitat Animal de Girona a liderar el rànquing estatal d'exportacions a la Xina.

Al llarg de tot el 2020, l'oficina gironina ha tramitat 13.953 certificacions, un miler més que la unitat de Barcelona, que es troba en segona posició (12.982). En tercera plaça hi ha Saragossa i en quarta ja hi ha Lleida.

Més enllà de les exportacions a la Xina, Barcelona lidera la llista per volum d'activitat total, amb 30.553 certificacions. En aquest cas, Girona es troba en segon lloc amb 24.095 documents emesos, uns 4.000 més que el 2019 tot i la pandèmia. Pel que fa a Lleida, es troba entre les cinc primeres de l'Estat i Tarragona en catorzena posició de les 39 que hi ha.

De fet, el 43% de totes les certificacions d'exportació agroalimentàries que es tramiten en tot l'estat espanyol surten d'alguna de les quatre unitats catalanes. Aquestes certificacions són la garantia que avalen el consum de la carn quan s'exporta a tercers països.

Vota el número 1

Pel 2 de desembre

COL·LABORADORS